Weer lekker druk tijdens dé netwerkborrel bij dean one op ICTVakdag - ALL
dean one • weer lekker druk tijdens dé netwerkborrel bij dean one op ICTVakdag

Weer lekker druk tijdens dé netwerkborrel bij dean one op ICTVakdag


Voor het negende jaar op rij organiseerde ICTWaarborg maandag 8 mei hét evenement voor de ICT-branche: ICTVakdag. dean one was ook dit jaar weer groots aanwezig en bovendien vond de officiële netwerkborrel aan het einde van de dag op dean’s stand plaats. Speciaal voor deze gelegenheid werd de stand van dean one aan het einde van de dag omgebouwd tot een echte dean loungebar inclusief DJ. Onder het genot van een hapje en een drankje en de muziek van de dj kon er volop worden genetwerkt.

Op de stand van dean one was er onder andere van alles te horen over GO!, het revolutionaire partnerplatform voor de ‘next generation’ partners in het ICT-kanaal die zich richten op de zakelijke markt. Business Partners van GO! beschikken over de revolutionaire ‘state of the art’ GO!-portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Net zo belangrijk: met GO! is de Partner zelf klanteigenaar, bepaalt hij zelf zijn prijzen en tarieven, bepaalt hij zelf zijn marge, factureert hij zelf en bepaald hij indien gewenst zélfs zijn eigen merk. GO! gelooft dat de lokale binding tussen Partner en klant de sleutel is voor het succes van samenwerking.

 
collage-fotos-ict-winterfair
 

Ook nu was de netwerkborrel bij dean one weer dé ideale gelegenheid om op informele wijze in contact te treden met de honderden vakgenoten.

bekijk hier de foto’s »