Waarom cloudtelefonie van Dean One? - ALL
Waarom cloudtelefonie van Dean One? • dean one

Waarom cloudtelefonie van Dean One?


Hosted Telefonie, IP-telefonie of Hosted VoIP; verschillende begrippen voor hetzelfde. Wij noemen het cloudtelefonie! Dean One biedt cloudtelefonie voor ZZP, MKB en Corporate. 


Een zorgeloze cloudtelefonie oplossing

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. Dean Cloudtelefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). Je hoeft bij Dean One niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert jou alleen maar een enorme besparing op! Dean One regelt verder alles, van administratie tot installatie. Je bent dus werkelijk van alle zorgen af!

 

Horizon voor MKB  

Met Horizon maak je gebruik van een innovatieve telefooncentrale in de cloud voor 1 tot 200 gebruikers. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen eigen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer. De telefooncentrale wordt namelijk door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige BroadSoft platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing.

 

Dean Businesspro voor Corporate  

Dean Businesspro is dé corporate telefonieoplossing voor tussen de 100 en 2.000 gebruikers. Je hoeft bij Dean Businesspro niet te investeren in een eigen telefooncentrale, wat een enorme besparing oplevert! De telefooncentrale van Dean Businesspro biedt je uitgebreide mogelijkheden om jouw telefonieomgeving optimaal af te stemmen op jouw bereikbaarheidswensen. Perfect als jouw bedrijf meer dan 200 medewerkers bevat of wanneer je complexe en uitgebreide wensen op het gebied van telecomfunctionaliteiten hebt.

 

Nieuwe, slimme functies   

Er worden steeds meer functionaliteiten toegevoegd aan cloudtelefonie. Met name het eenvoudig kunnen beheren van de telefonische bereikbaarheid helpt bedrijven enorm. Onze cloudtelefonie oplossing stelt je in staat om keuzemenu’s, wachtrijen en belgroepen aan te maken met Dean Receptionist. Dit, gecombineerd met tijdschema’s, zorgt ervoor dat je binnen en buiten openingstijden altijd op de door jou gewenste manier bereikbaar bent.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van cloudtelefonie van Dean One? Neem direct contact op met onze sales afdeling via 088 5005010