T-Mobile @Work portfolio nu beschikbaar voor alle partners van dean one - ALL
T-Mobile @Work portfolio nu beschikbaar voor alle partners van dean one • dean one

T-Mobile @Work portfolio nu beschikbaar voor alle partners van dean one


Dankzij de unieke samenwerking tussen dean one en T-Mobile kunnen nu zowel retail als wholesale partners van dean one hun klanten onbeperkt bellen en internetten op het best geteste mobiele netwerk van Nederland aanbieden.

Eind vorig jaar lanceerde dean one succesvol ‘Mobile Wholesale’ voor haar Wholesale partners. Vanwege de enorme vraag biedt dean one, dé telecom- en internetprovider voor de zakelijke markt, nu ook haar retail partners unieke toegang tot het zakelijke portfolio van T-Mobile. Dean one maakt het hierdoor voor haar partners mogelijk om het @Work-Portfolio van T-Mobile via dean one te offreren en aan te bieden aan haar klanten.

“Vanuit het retailkanaal kregen wij regelmatig de vraag of ook zij het @Work-Portfolio van T-Mobile via ons zouden mogen aanbieden, dus zonder zelf te hoeven factureren. Vanaf 1 juli 2019 kan dit! Retail partners – ofwel Commercial en Service Partners – van dean one kunnen nu ook het T-Mobile @Work-Portfolio offreren en verkopen aan hun klanten. Als business partner heb je met T-Mobile @Work bij dean one zelf geen omkijken naar de levering, support en facturering van je klant, maar verdien je wel een aantrekkelijke eenmalige en maandelijkse vergoeding.” aldus Robert de Jager, Directeur Sales bij dean one.

lees meer over T-Mobile @Work »