Salesteam dean one breidt zich verder uit met Marco Heil - ALL
Salesteam dean one breidt zich verder uit met Marco Heil • dean one

Salesteam dean one breidt zich verder uit met Marco Heil


De telecom en internet provider voor de zakelijke markt, dean one, breidt haar salesteam verder uit met Marco Heil. Deze maand zijn ook Brenda Stuurman als Finance Manager en Ruben Marrenga op de Orderdesk van dean one gestart. Marco Heil is aangesteld als Partner Manager voor de regio Midden- en Oost-Nederland en heeft veel ervaring in de zakelijke telecomsector. Zo heeft hij onder andere ervaring opgedaan bij Overhoff Telecommunicatie en de laatste tien jaar bij Telfort Zakelijk in verschillende salesfuncties. Marco zal zich bezighouden met het ondersteunen van bestaande Partners, evenals het werven van nieuwe Partners.

Jeroen Karel, Sales Manager bij dean one: “dean one groeit hard, wij zijn nu met bijna 80 medewerkers. Om de groei die wij voor ogen hebben te kunnen realiseren, zijn wij continu op zoek naar gedreven nieuwe collega’s. Ook binnen ons salesteam zijn wij geregeld op zoek naar Partner Managers met een passie voor het partnerkanaal. Marco heeft veel expertise op het gebied van cloud telefonie en internet voor de zakelijke markt en kent daarbij de wensen van het resellerkanaal als geen ander. Mede daarom ben ik erg blij met zijn komst en ik ben ervan overtuigd dat hij een aanwinst is binnen ons team!

Ik heb ontzettend veel zin om een bijdrage te gaan leveren aan de groeiambities van dean one. dean one is een MKB-bedrijf en weet daarom als geen ander wat de MKB-markt nodig heeft en hoe je die het beste kunt bedienen. Daarnaast zijn de lijnen kort; ik heb nu al gemerkt dat er zowel intern als naar Partners snel geschakeld wordt. Met meer dan 600 Partners bedient dean op dit moment zo’n 150.000 zakelijke gebruikers. Dit jaar, met de overgang van ISDN naar VoIP, zullen dit er alleen maar meer worden. Wat mij daarnaast aanspreekt aan dean one, is de passie die zij heeft voor haar klanten en Business Partners”, aldus Marco Heil.


Marco Heil