Partners van dean one krijgen met Mobile Wholesale unieke toegang tot het @Work-portfolio van T-Mobile - ALL
Partners van dean one krijgen met Mobile Wholesale unieke toegang tot het @Work-portfolio van T-Mobile • Dean One

Partners van dean one krijgen met Mobile Wholesale unieke toegang tot het @Work-portfolio van T-Mobile


dean one – dé telecom- en internetprovider voor de zakelijke markt – lanceert Mobile Wholesale, een unieke samenwerking, waarmee Partners van dean one toegang krijgen tot het zakelijke portfolio van T-Mobile. dean one maakt het voor telecom- en ICT-Partners mogelijk om het @Work-portfolio van T-Mobile in te kopen en aan haar klanten aan te bieden. De combinatie van Mobile Wholesale en een zeer competitief mobiel portfolio is uniek in de markt en stelt Partners in staat snel extra waarde voor hun bedrijf te creëren.

Robert de Jager, Directeur Sales bij dean one: “De vraag van Partners naar Mobile Wholesale, is het laatste jaar opnieuw sterk toegenomen. Partners willen meer en meer zelf eigen klanten beheren. Mobile Wholesale van dean one is uniek in de markt en geeft de Partner echt de vrijheid om te ondernemen. Bovendien creëren Partners extra waarde voor hun bedrijf, zonder afhankelijk te zijn van een mobiele provider. Mobile Wholesale is voor het partnerkanaal dus echt een enorme game changer.”

“Het @Work-portfolio van T-Mobile sluit perfect aan bij onze visie op de markt: zeer scherp geprijsde unlimited abonnementen op het beste mobiele netwerk van Nederland. Met Mobile Wholesale krijgen Partners van dean one unieke toegang tot het @Work-portfolio, waardoor zij nu echt in staat zijn om met mobiel te concurreren. Zo kunnen Partners voor hun klanten nog meer dé schakel voor alle ICT- en telecomdiensten zijn.” aldus Dave Faber, GO! Ambassadeur bij dean one.

Met deze samenwerking heeft dean one een unieke positie in de markt: telecom- en ICT-Partners kunnen hun klanten met @Work van T-Mobile onbeperkt bellen en internetten op het best geteste mobiele netwerk van Nederland aanbieden. De @Work-abonnementen zullen worden aangeboden in de Wholesale GO!-Portal van dean one. Met Mobile Wholesale komt dean one tegemoet aan de grote vraag uit het partnerkanaal voor meer onafhankelijkheid en toekomstzekerheid.

Martijn Teekens, Directeur Sales B2B bij T-Mobile: “Wij zijn verheugd deze samenwerking met dean one aan te kondigen. Met onze unlimited propositie hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over connectiviteit. Dat noemen wij unlimited ondernemen op het beste netwerk van Nederland. Dankzij de samenwerking met dean one hebben wij toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van telecom- en ICT-Partners, waarmee wij onze rol als partner in connectiviteit verder kunnen versterken.”

Over dean one
dean one is dé telecom en internet provider voor telecom- en ICT Partners die zich richten op de zakelijke markt. dean one is uniek in haar combinatie van dienstenaanbod, prijsstelling, service en kwaliteit. Bovendien betekent het partnerprogramma van dean one een sterk partnership. Naast haar retail partnerships biedt dean one een geheel nieuwe vorm van samenwerken: GO!. GO! powered by dean one is een revolutionair wholesale partnerplatform voor de ‘next generation’ Partners in het ICT-kanaal die zich richten op de zakelijke markt. Business Partners van GO! beschikken over de revolutionaire ‘state-of-the-art’ GO!-Portal waarbij eenvoud, gemak, grip en inzicht maximaal zijn doorgevoerd. Bel 088-5006111 of kijk op www.join-go.nl/mobile-wholesale voor meer informatie.

cloud telefonie• mobile • sip trunk • isdn • internet

Over T-Mobile
Met 4 miljoen gebruikers is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste aanbieders van telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot telecommunicatiediensten en is vooruitstrevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Het netwerk van T-Mobile al drie keer op rij P3 uitgeroepen tot het best geteste netwerk van Nederland.

klik hier voor meer informatie over Mobile Wholesale »