Dean Cloud Telefonie - ALL
Dean Cloud Telefonie • dean one

Dean Cloud Telefonie


Maak je bedrijf wendbaarder, verzeker de continuïteit en bespaar kosten

 

Vaste telefonie organiseren in de cloud. Steeds meer bedrijven doen het, omdat het veel voordelen biedt voor de bedrijfsvoering. Dit komt doordat de vaste lijn niet meer verbonden is met een fysieke draad. De bedrijfscontinuïteit komt minder snel in gevaar en het is een goede manier om kosten te besparen.   


Continuïteit

Brand, gestolen apparatuur of een ‘ongelukje’ van een van je medewerkers? Met de ‘ouderwetse’ vaste lijn zit je zomaar dagen (of zelfs weken) zonder telefoon. Waardoor je bijvoorbeeld orders mist of een belangrijk overleg met klanten wegvalt. 

Met cloud telefonie blijf je gewoon doorbellen. En mocht er toch iets misgaan, dan heb je alleen een betrouwbare internetverbinding nodig om direct de vaste lijn te herstellen. Hierbij maken we gebruik van back-ups in onze datasystemen en uitvoerig geteste herstelprocedures. Zo is de continuïteit van je bedrijf verzekerd.

Wendbaarheid

Is jouw bedrijf een start-up die perioden van snelle groei afwisselt met een plotselinge pas op de plaats? Of heb je te maken met seizoenspieken, omdat je bijvoorbeeld tuinmeubelen verkoopt? Cloud telefonie is gemakkelijk op of af te schalen. Zonder te hoeven investeren in dure telefooncentrales of het aanleggen van extra lijnen. 

Met cloud telefonie beschikken medewerkers op elke locatie over de vaste lijn. Ideaal als je medewerkers vanuit huis werken, veel onderweg zijn of over verschillende locaties verspreid zijn. Na een verhuizing is bovendien de vaste telefonie in no time weer operationeel. Praktisch, als je een bedrijfspand huurt en hierbij altijd naar de voordeligste optie zoekt. Zo maak je met cloud telefonie je bedrijf wendbaarder dan ooit.

Kostenbesparing

Overstappen naar cloud telefonie vergt nauwelijks investeringen. Je betaalt slechts een bedrag per maand. Wij helpen je graag dit bedrag zo laag mogelijk te houden. Wij vragen bijvoorbeeld geen gesprekskosten voor interne telefoongesprekken en ook de kosten voor de andere gesprekken kunnen lager uitvallen dan je gewend bent. Nog een voordeel, je wordt niet geconfronteerd met extra kosten voor het up-to-date houden van de hardware. Zo kan overstappen op cloud telefonie een flinke kostenbesparing opleveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over Dean Cloud Telefonie en welke mogelijkheden dit biedt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen of neem direct contact op met onze afdeling Sales via 088 5005010.