De overstap naar cloud - ALL
De overstap naar cloud • dean one

De overstap naar cloud


We hebben een onderzoek laten uitvoeren bij meer dan 400 IT-beslissers en onderzocht of hun bedrijf ‘bloeide’ of ‘overleefde’. Hun visies bestonden uit verschillende strategieën. DGA’s hechten waarde aan innovaties binnen hun bedrijf.


Werken in de cloud

De respondenten identificeerde people management als het zakelijke probleem waar ze het sterkst in waren, en hoewel dit niet aan bod kwam in het onderzoek, is het veilig om te veronderstellen dat ze digitaal werken omarmen. Dit biedt flexibiliteit voor het personeel, waaronder een betere balans tussen werk en privé.

 

De voordelen   

Het overstappen naar cloud biedt tal van voordelen. Zo laat een hosted omgeving organisaties zich te concentreren op de belangrijkste bedrijfsvoering, in plaats van zich zorgen te maken over het beheer.  

Bedrijven kunnen ook profiteren van een kostenbesparing, in plaats van te worden geconfronteerd met een grote initiële investering.   

Een ander voordeel is dat de cloud een geweldig platform is om effectief samen te werken. De cloud kan onderdeel zijn van Unified Communications, hetgeen steeds belangrijker wordt.  

 

Klaar voor de toekomst

Met slechts 2% van de bedrijven die nog steeds al hun applicaties op locatie uitvoeren, is het duidelijk dat de cloud de toekomst is en organisaties hierdoor wendbaarder zijn.  

 

Meer weten?

Wil je meer weten over cloud en welke mogelijkheden dit biedt voor jouw bedrijf? Bekijk de voordelen of neem direct contact op met onze sales afdeling via 088 5005010