Nieuw: Dean Receptionist - ALL
Nieuw: Dean Receptionist • dean one

Nieuw: Dean Receptionist


Met de Dean Receptionist heb je volledig inzicht en controle over het telefonieverkeer vanaf een receptie, de verschillende wachtrijen binnen de organisatie en de bereikbaarheid van collega’s. Dean Receptionist is een dienst met een zeer gebruiksvriendelijke interface voor recepties die een rol als gatekeeper binnen een bedrijf vervullen, of anderszins overzicht bewaken over de telefonische bezetting en bereikbaarheid van de organisatie.


Als klantvriendelijk en efficiënt bedrijf wil je inkomende gesprekken snel en adequaat afhandelen. Met de Dean Receptionist heb je via een online applicatie controle en overzicht in het telefonieverkeer. De Dean Receptionist is onderdeel van het Horizon abonnement.

20150225-dean-integrator-mock-up 

De voordelen

  • Een gebruiksvriendelijk online interface met alle mogelijke opties.
  • De receptie heeft inzicht in de belstatus van collega’s.
  • De receptie heeft direct informatie over de beschikbaarheid van collega’s.
  • Als collega’s niet beschikbaar zijn dan kan de beller direct een bericht achterlaten.
  • Voor iedereen toegankelijk via een internetbrowser, zonder installatie.
  • Vanaf één locatie kan jouw klant meerdere vestigingen bedienen of binnen één bedrijf per afdeling een receptie functie in te zetten. page9image61793472

 

Beschikbaar in 2 varianten

  • Dean Receptionist Small Business: is geschikt voor receptie personeel in kleine en middelgrote organisaties tot 30 gebruikers. Het ondersteunt uitgebreide functionaliteiten om gesprekken af te handelen.
  • Dean Receptionist Enterprise: geschikt voor recepties in elke omgeving. Het ondersteunt alle besturingsopties, grootschalige inzicht in beschikbaarheid, wachtrij beheren, meerdere directory opties en integratie met Outlook.

 

Inzicht in beschikbaarheid van gebruikers

  • Statische monitoring: de contactpersonen uit je lijst met Favorieten worden altijd gemonitord. Dit is statische monitoring. Wijzigingen in deze lijst worden zichtbaar bij de eerstvolgende keer dat je inlogt.
  • Dynamische monitoring: met ‘dynamische’ monitoring kun je de beschikbaarheid bekijken van maximaal 100 contactpersonen uit je bedrijfstelefoon boek. Je moet expliciet opdracht geven dat de status (beschikbaarheid) van de contactpersoon wordt gecontroleerd. Je kunt alle contactpersonen uit je bedrijfstelefoonboek hiervoor selecteren. Wanneer je de 50 geselecteerde contacten hebt bereikt dan zal het eerste contact dat werd geselecteerd uit de selectie worden verwijderd. De status van een contact dat niet gecontroleerd wordt, wordt getoond als onbekend.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Dean Receptionist? Neem direct contact op met onze sales afdeling via 088 5005010