Meer rendement halen uit je vaste lijn? - ALL
Meer rendement halen uit je vaste lijn? • dean one

Meer rendement halen uit je vaste lijn?


Met telefonie in de cloud bel je overal veilig zónder grote investering

 
Steeds meer ondernemers kiezen voor vaste telefonie in de cloud. Logisch want dit biedt vele voordelen. Je kan vanaf elke locatie met je vaste lijn bellen.

Je hoeft niet te investeren in bijvoorbeeld een dure telefooncentrale. En je kan gemakkelijk op- en afschalen als jouw bedrijf daar om vraagt. Hoe dit werkt en hoe jij daar als ondernemer van kan profiteren lees je in dit artikel.

Overal bereikbaar met de vaste lijn
Met deze moderne manier van telefoneren organiseer je de telefonie van jouw organisatie in de cloud. Hierdoor kun je niet meer alleen met je vaste telefoon bellen. Maar ook met je mobiel, laptop of computer. Bellen met de vaste lijn is bovendien niet meer gebonden aan een vaste locatie. Het maakt dus niet meer uit of je medewerkers op kantoor zitten, thuis werken of onderweg zijn. Ze zijn overal bereikbaar en kunnen altijd bellen met de vaste lijn. Zo mis je geen enkel belangrijk telefoontje meer.

Plug & Play
We hoeven niet het hele kantoor overhoop te halen en eindeloos te boren voor kabels of een ingewikkelde centrale aan te leggen. Het installeren van vaste telefonie in de cloud is heel gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een betrouwbare internetverbinding. Zodra je ingelogd bent, kun je bellen. Overal waar je maar wilt Dus ga je met je bedrijf verhuizen, dan is de telefonie als eerste weer operationeel.

Veilig bellen staat voorop
Vaste telefonie in de cloud is minstens net zo veilig als een “ouderwetse” vaste lijn. Je provider zorgt dat jouw centrale altijd beveiligd is met de meest recente antivirus–software. Je hoeft daarom niet zelf dure softwarepakketten aan te schaffen. Uiteraard is het verstandig om ook zelf de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals een wachtwoordenprotocol.

Wij vertellen je graag meer
Wil je meer weten over vaste telefonie in de cloud en welke mogelijkheden Dean One biedt voor jouw bedrijf? Volgende week posten we een nieuw artikel met nog meer voordelen van vaste telefonie in de cloud. Dus houd je LinkedIn in de gaten. Kijk direct op www.deanone.nl/cloudtelefonie voor meer informatie of neem gerust contact op via 088 5005010.