Mano Joren start als Senior Partner Manager bij dean one - ALL
Mano Joren start als Senior Partner Manager bij dean one • Dean One

Mano Joren start als Senior Partner Manager bij dean one


Deze maand is Mano Joren gestart als Senior Partner Manager bij dean one, de telecom en internet provider voor de zakelijke markt. Met de komst van Mano Joren, als Senior Partner Manager voor de regio Noordwest-Nederland, breidt het salesteam van dean one opnieuw uit. Mano heeft veel ervaring in de markt, zo heeft hij onder andere gewerkt bij Voiceworks als Manager New Business en Key Account Partner Manager en bij KPN als Senior Business Partner Manager. Mano zal zich bij dean one bezighouden met zowel het ondersteunen van bestaande Partners, als met het werven van nieuwe Partners. Deze maand is ook Martin van Dijk als Product Manager van dean one gestart.

Robert de Jager, Directeur Sales bij dean one: “Met bijna 80 medewerkers en nog veel vacatures groeien wij hard. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe gedreven collega’s – die net als wij – een passie hebben voor het partnerkanaal. Mano Joren heeft veel ervaring en expertise op het gebied van cloudtelefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt en kent deze markt als geen ander. Ik ben ontzettend blij dat iemand zoals Mano, die de markt zo goed kent, voor dean one kiest!”

“dean one heeft écht een passie voor haar klanten en Business Partners, dat zie je overal in terug. Zo concurreert dean bijvoorbeeld niet tegen haar Partners, ook niet met zuster- of moedermerken. Daarbij ontlasten zij de Partner zoveel mogelijk door ze mee te nemen in het hele verkoopverhaal. Ik heb enorm veel zin om een bijdrage te kunnen gaan leveren aan de groeiambities van dean one en om in te spelen op de kansen die de overgang van ISDN naar VoIP met zich meebrengt.” aldus Mano Joren.


Mano Joren