1 september is het zover: ISDN stopt - ALL
ISDN Stopt: Waarom overstappen naar cloud telefonie • dean one

1 september is het zover: ISDN stopt


De afgelopen maanden hebben we het van de daken geschreeuwd: “ISDN stopt!” Toch merken wij dat veel bedrijven nog steeds geen actie hebben ondernomen om na 1 september gewoon bereikbaar te blijven. Terwijl het al bijna zover is.

Zeker weten dat klanten je kunnen blijven bereiken? Stap dan nu over op cloud telefonie.

Voordelen VoIP ten opzichte van ISDN

Het voordeel van VoIP is dat bedrijven flexibeler worden. De telefooncentrale bevindt zich voortaan in de cloud en bij een verhuizing is het een kwestie van de telefoontoestellen naar de nieuwe werkplek verplaatsen en je bent weer bereikbaar. Daarnaast is het toevoegen en verwijderen van gebruikers (schaalbaarheid) zo te regelen. Ook wordt de telefonische verbinding stukken beter en kunnen bedrijven flink besparen. Wil je als bedrijf dus toekomstbestendig zijn, besparen en bereikbaar blijven? Dan is een overstap naar VoIP een hele makkelijke beslissing.

Waarom overstappen naar cloud telefonie?

Toch horen we nog geregeld: “Waarom moet ik overstappen?” of “ach dat uitfaseren van ISDN dat zal allemaal wel niet zo hard lopen”. ISDN werkt nog goed genoeg, waarom veranderen? Maar het feit blijft dat op 1 september KPN definitief stopt met ISDN. Ook via andere aanbieders is ISDN dan niet meer beschikbaar. Het is dus zeker zaak om de overstap naar VoIP te maken. En waarom zou je dat niet doen, als je er in alle opzichten op vooruit gaat? Met VoIP ben je klaar voor de toekomst en telefoongesprekken zijn nog nooit zo duidelijk en stabiel geweest.

Maak de overstap van ISDN naar VoIP

Ook klaar om over te stappen? Dan is het natuurlijk de vraag welke aanbieder je kiest. Bij dean one maken wij de keuze erg makkelijk. Onze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Of je een ZZP’er bent of een bedrijf met meer dan 200 medewerkers, wij hebben een cloud-oplossing die past bij jouw behoeften. Zo is dean onepro – voor het MKB tussen 5 en 200 medewerkers – door het IT-magazine WINMAG Pro benoemd tot MKB best choice 2018 in de categorie UC (unified communications) en beloond met de MKB Proof award. Lees hier hun uitgebreide review.

Gaat jouw bedrijf de overstap maken van ISDN naar VoIP? Neem dan contact op met onze afdeling Sales via 088-5005010. Dan zorgen wij ervoor dat je beter dan ooit bereikbaar bent, ook na 1 september 2019!