Innovatief samenwerken met één klik beschikbaar - ALL
Innovatief samenwerken met één klik beschikbaar • Dean One

Innovatief samenwerken met één klik beschikbaar


Horizon uitgebreid met Cisco Webex, integreert alle communicatiekanalen, veilig en eenduidig

‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’, weet u nog? Door de Corona-pandemie was er geen ontkomen meer aan: we zijn met zijn allen noodgedwongen veel meer gaan thuiswerken. Het is bijzonder hoe snel we daaraan gewend zijn geraakt. Het is ook opmerkelijk dat de technische infrastructuur en de andere voorzieningen deze omslag zonder grote verstoringen hebben kunnen doormaken. Maar het was soms wel improviseren geblazen.

Nu staan bedrijven voor de volgende uitdaging: orde scheppen in alle tools en oplossingen die inderhaast zijn ingezet voor communicatie en bestanden delen. Denk aan Teams, Zoom, Meet, Jitsi….Dat orde scheppen is hoognodig. Niet alleen om grip te krijgen op het beheer en de kosten, maar ook met het oog op informatiebeveiliging. Het door, en naast elkaar gebruiken van al die tools en platforms brengt een levensgroot risico van het lekken van (privacy) gevoelige data met zich mee. Orde scheppen betekent ook het gebruik vergemakkelijken. Ervoor zorgen dat alles op één plek of in één app beschikbaar is. Geïntegreerd met de bestaande voorzieningen, zoals de bedrijfstelefonie.

Langetermijntrends

Er zijn al langer zakelijke trends zichtbaar die door Corona alleen maar zijn versterkt.

De reactiesnelheid moet omhoog

Medewerkers moeten gemakkelijker met elkaar kunnen samenwerken en problemen sneller en effectiever oplossen, ook op afstand.

Efficiency en effectiviteit moeten beter

Minder hoeven schakelen tussen diverse applicaties voor chat, bellen, video, delen van documenten etc. resulteert in een enorme productiviteitsverbetering en minder frustraties bij gebruikers en klanten.

Mobiliteit komt op 1

Tegenwoordig is iedereen gewend om te werken vanaf verschillende locaties. de werkomgeving moet ook toegankelijk zijn via tablet of mobiele telefoon.

Fysieke meetings raken op de achtergrond

Klimaatzorgen en de groei van thuiswerken maken dat mensen er minder snel op uit gaan om anderen te ontmoeten. Alles gaat naar online.

Bedrijven willen daarom communiceren en samenwerken op één enkel platform waarin alle communicatiekanalen, zoals e-mail, vaste en mobiele telefonie, video en chat zijn geïntegreerd, liefst met hun bestaande telefonie oplossing.

Het goede nieuws: het kan nu!

Het goede nieuws: dat kan! Nu, en gewoon op basis van de Horizon Cloud-telefoniedienst van Dean One. Op 14 januari hadden wij de primeur met de uitbreiding van Horizon met de functionaliteit voor Unified Communications & Collaboration (UCC) van Cisco Webex. Dat is een ongekende verrijking van de mogelijkheden die onze Horizon-gebruikers toch al hadden. Cisco Webex is volledig geïntegreerd met de bestaande Horizon-telefoniedienst. Het resultaat is een complete UCC-oplossing voor de zakelijke gebruiker die altijd en vanaf ieder device op de meest efficiënte manier wil communiceren en samenwerken. Cisco Webex is de grondlegger van videoconferencing. Dat u het maar weet…

Door het toevoegen van Cisco Webex voorziet Horizon in één enkele, veilige omgeving om gemakkelijk contact te hebben en samen dingen voor elkaar te krijgen. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt en welk apparaat je ook maar voorhanden hebt. Via de app of in de browser, en volledig geïntegreerd met de bestaande telefonieoplossing. De oplossing is erg gemakkelijk te gebruiken door de intuïtieve interface. De integratie met de Horizon-telefonie oplossing van de klant gaat zonder ingewikkelde koppelingen. Gebruikersbeheer en bereikbaarheidsinstellingen worden afgehandeld via de gebruiksvriendelijke portal.

De oplossing is bovendien betrouwbaar en veilig. De dienst wordt gemanaged vanuit het eigen netwerk van Dean One en wordt geleverd vanuit onze eigen datacenters (4x keer redundant). Dit maakt bedrijven onkwetsbaar bij calamiteiten met hun eigen installaties. De verbindingen, dataopslag en communicatie voldoen aan de laatste security standaarden, zoals end-2-end encryptie van zowel video-als audioverkeer. Ook op het gebied van security is de technologie van Cisco Webex toonaangevend.

Kansen voor onze partners

De out-of-the-box integratie met hun telefonieoplossing is voor bedrijven van grote waarde. Daardoor zijn onze partners in staat hun klantrelatie nog verder te verdiepen en te versterken. Wij hanteren het ‘one-license-fits-all’ principe. Dit betekent dat de gebruiker geen extra licenties voor het gebruik van de Cisco Webex-app hoeft aan te schaffen. Als partner hoef je Cisco Webex alleen maar aan te zetten. De gebruiker kan dan zonder extra kosten onbeperkt gebruik maken van deze complete oplossing voor onder meer videobellen, chatten en documenten delen. Alles is veilig geïntegreerd in hun vertrouwde Horizon-omgeving. Bestaande Horizon-klanten krijgen de standaarduitvoering van Cisco Webex zonder kosten toegevoegd aan hun Horizon-omgeving. Nieuwe Horizon-klanten krijgen automatisch Cisco Webex.

Vragen? Neem contact op met jouw Partner Manager bij Dean One