Horizon: een betrouwbare telefooncentrale in de cloud - ALL
Horizon: een betrouwbare telefooncentrale in de cloud • dean one

Horizon: een betrouwbare telefooncentrale in de cloud


Met Horizon maak je gebruik van onze innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer.


Een stabiele en betrouwbare oplossing

De telefooncentrale wordt door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige Broadsoft-platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing. 

 

Nieuwe, slimme functies   

Er worden steeds meer functionaliteiten toegevoegd aan Horizon. Met name het eenvoudig kunnen beheren van de telefonische bereikbaarheid helpt bedrijven enorm. Horizon stelt je in staat om keuzemenu’s, wachtrijen en belgroepen aan te maken met Dean Receptionist. Dit, gecombineerd met tijdschema’s, zorgt ervoor dat je binnen en buiten openingstijden altijd op de door jou gewenste manier bereikbaar bent.

 

Gebruiksvriendelijke beheerportaal

Is het beheren en configureren van deze instellingen ingewikkeld? Niet bij Dean One. Met een innovatieve online portal beheer je cloudtelefonie centrale snel en eenvoudig. Jij bepaalt tot in detail hoe alles geconfigureerd wordt en welke instellingen zijn toegestaan. En dat alles op één centrale plek.  

 

Meer dan alleen bellen

We hebben het dan wel over cloudtelefonie, maar als bedrijf wil je ook op andere manieren kunnen communiceren. Unified Communications (UC) is daarom een mooie aanvulling op Horizon en vanaf dit najaar voor iedereen beschikbaar. Hiermee communiceer je op een gebruiksvriendelijke manier met je collega’s en klanten hoe en wanneer je wilt. Via tekst, video, of spraak en op je computer, tablet of smartphone. We maken hiervoor gebruik van de bekende en betrouwbare Cisco Webex technologie.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over cloudtelefonie en welke mogelijkheden Horizon voor jouw bedrijf biedt? Bekijk de voordelen of neem direct contact op met onze sales afdeling via 088 5005010