Hoe blijf ik de concurrentie voor? 4 tips! - ALL
Hoe blijf ik de concurrentie voor? 4 tips! • Dean One

Hoe blijf ik de concurrentie voor? 4 tips!


De tweede (beperkte) lockdown is een feit. Het coronavirus houdt als een herfststorm huis in de economie. Investeringen worden on hold gezet en het betaalgedrag is verslechterd. Cashflow komt onder druk komt te staan en sommige bedrijven moeten medewerkers ontslaan of er zelfs helemaal mee stoppen.

Het is voor bedrijven van cruciaal belang om zich aan te passen aan de nieuwe manier van leven en werken om te kunnen overleven. Alleen overleven is echter niet genoeg. In een sterk veranderende omgeving is het van belang ook te innoveren naar een modernere manier van werken om concurrerend te blijven.

 

4 Tips om de concurrentie voor te blijven

 

Integreer communicatie diensten

Zakelijk bellen (voice en video), chatten, instant messaging, delen van bestanden … er zijn veel apps en technologieën die u in contact kunnen brengen met uw klanten. Met Unified Communications kunnen gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, en real-time.

 

Effectief en productief werken

Geef uw werknemers toegang tot tools zodat zij altijd en overal de mogelijkheid hebben om met elkaar kunnen samenwerken.  Dat zorgt ervoor dat zakelijke gebruikers altijd op de meest efficiënte manier kunnen communiceren en samenwerken op elk apparaat naar keuze. Daarnaast hoeven medewerkers minder te schakelen tussen diverse applicaties voor chat, bellen, video, delen van documenten, wat resulteert in een enorme productiviteitsverbetering en minder frustraties bij de gebruikers.

 

Flexibel werken

Veel thuiswerkers willen ook na de coronacrisis vaker vanuit huis werken. Locatie-onafhankelijk werken is dus een blijvertje. Met Unified Communications kun je naadloos communiceren via het meest geschikte kanaal op elk moment, waar ter wereld je ook bevindt.

 

Maak IT-budget vrij voor strategische projecten

Wat zijn de kosten voor het onderhouden van ‘oude tools’ die werknemers frustreren en de productiviteit beperken? De optelsom van kosten van IT-uitgaven en verloren productiviteit versus toekomstige investeringen in communicatie- en samenwerkingstools zoals Unified Communications maakt de keuze voor u gemakkelijker.

 

Kortom

Om concurrerend in een sterk veranderende omgeving te zijn, is het van belang om wendbaar te zijn. Ofwel het vermogen om regelmatige verandering te omarmen en te ondersteunen. De basis van een dergelijk systeem is communicatie, het vermogen om gegevens te laten stromen daar waar dat nodig is – en om teams te helpen effectiever en efficiënter te werken. Het is niet meer zozeer de vraag of de overgang naar Unified Communications gemaakt moet worden maar wanneer je gaat starten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over Unified Communications? Neem direct contact op met onze afdeling Sales via 088 5005010.