Gamma Communications Benelux - ALL
Gamma Communications Benelux • Dean One

Gamma Communications Benelux


Gamma Communications Benelux

Gamma Communications plc heeft een dochteronderneming, Gamma Communications Benelux, gevestigd met haar hoofdkantoor in Amstelveen, Nederland. Gamma Communications Benelux bestaat uit vier labels: Dean One, Schiphol Connect, Nimsys en gnTel.

De verschillende labels sluiten nauw op elkaar aan en vullen elkaar aan met hun portfolio en marktsegmenten. De synergie stelt ons in staat om via het partnerkanaal gezamenlijk een breed en sterk productportfolio en diensten op het gebied van telecom en internet aan de zakelijke markt aan te bieden.

  • Dean One is een snelgroeiende telecom- en internetprovider voor de Nederlandse zakelijke markt. Samen met meer dan 600 kanaalpartners levert Dean One VoIP-, mobiele en breedbanddiensten aan meer dan 150.000 zakelijke eindgebruikers in Nederland. 
  • Schiphol Connect is de telecom- en internetprovider op Schiphol in Nederland en levert spraak- en breedbanddiensten aan bedrijven met een kantoor in of rond Schiphol.
  • Nimsys is de IT-specialist voor werkplekken, het installeren en beheren van IP-netwerken voor bedrijven en zakencentra en het leveren van breedband-, VoIP- en andere ICT-diensten aan gebouwen met meerdere huurders (bedrijfsverzamelpanden).
  • gnTel is een telecomoperator en leverancier van complete gehoste VoIP-oplossingen aan KMO’s in de Benelux en Duitsland en verkoopt uitsluitend via zijn netwerk via meer dan 300 partners.