Nieuw: flextelefoontoestellen voor cloudtelefonie - ALL
Nieuw: flextelefoontoestellen voor cloudtelefonie • Dean One

Nieuw: flextelefoontoestellen voor cloudtelefonie


Vaste toestellen kunnen nu als flex-toestel worden geconfigureerd waardoor het telefoontoestel niet gekoppeld is aan een specifieke gebruiker, maar flexibel inzetbaar wordt voor alle gebruikers binnen de organisatie. 


Hoe werkt het?

Alle gebruikers kunnen met hun eigen persoonlijke pincode aanmelden op flex-toestellen, waarna het gebruikersprofiel van de gebruiker naar het toestel wordt geladen. Gebruikers kunnen zowel vaste toestellen als flex-toestellen tegelijk gebruiken.

Een betrouwbare cloudtelefonie oplossing  

 Je maakt gebruik van onze innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer.

 

Veilig beheer via een datacenter 

De telefooncentrale wordt door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige Broadsoft-platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing. 

Nieuwe, slimme functies   

Er worden steeds meer functionaliteiten toegevoegd aan cloudtelefonie. Met name het eenvoudig kunnen beheren van de telefonische bereikbaarheid helpt bedrijven enorm. Onze cloudtelefonie oplossing stelt je in staat om keuzemenu’s, wachtrijen en belgroepen aan te maken met Dean Receptionist. Dit, gecombineerd met tijdschema’s, zorgt ervoor dat je binnen en buiten openingstijden altijd op de door jou gewenste manier bereikbaar bent.

Kostenbesparend

Niet alleen doordat je niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale, maar ook doordat er onbeperkt via het internet gebeld kan worden, voor een vast bedrag per maand, is cloudtelefonie een stuk voordeliger en kostenbesparing is natuurlijk altijd welkom!

Plug & play

Verhuist jouw bedrijf? Dan is dit met cloudtelefonie ook geen probleem. Of er nou een interne of externe verhuizing plaatsvindt. Het is alleen kwestie van de toestellen verplaatsen naar de nieuwe werkplek en jouw bedrijf is gelijk weer bereikbaar!

Geen gedoe met telefoonnummers

Je kan snel met de Dean Remote App instellen dat uitbellen, zelfs via mobiele telefoons, gebeurt met het kantoornummer. Zo gebeurt het niet dat jouw klanten jou opeens opbellen op jouw mobiele(privé-)nummer. Geen gedoe en geen verwarring dus!

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van flex-telefoontoestellen voor cloudtelefonie? Neem direct contact op met onze sales afdeling via 088 5005010