Horizon - ALL
Horizon • cloud telefonie • Dean One

Horizon


Met Horizon maak je gebruik van een innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen eigen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer. De telefooncentrale wordt namelijk door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige BroadSoft platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing.

Is het beheren en configureren van deze telefooncentrale ingewikkeld? Niet bij Dean One. Met een nieuwe, innovatieve online portal beheer je de telefoniecentrale snel en eenvoudig. Jij bepaalt tot in detail hoe alles geconfigureerd wordt en welke instellingen zijn toegestaan. Zo is er onder andere de mogelijkheid om keuzemenu’s en tijdschema’s in te stellen, wachtrijen te beheren en belgroepen aan te maken. En dat alles op één centrale plek.

Horizon wordt aangeboden in een overzichtelijk alles-in-een model, waarbij de licentie alle functionaliteiten bevat die nodig zijn voor het inrichten van een volwaardige MKB telefoniecentrale.

De voordelen

Zeer uitgebreide zakelijke cloudtelefonie-oplossing voor 1 – 200 medewerkers
centrale HD Voice gesprekskwaliteit.
Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.
Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en Europa voor een vast bedrag per maand.
Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.
Gebruiksvriendelijke beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren
Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.
Beheer de bereikbaarheid van je organisatie en afdelingen eenvoudig en snel met handige tijdschema’s.
Beheer je vaste telefoon vanaf jouw smartphone met de Dean Remote app.

 

Vast-mobiel integratie

Dean One biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om jouw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een Dean cloud telefooncentrale.

Dean Mobile »

 

Dean Remote

Neem je kantoortelefoon mee op jouw smartphone. Met Dean Remote heb je altijd en overal toegang tot jouw kantoortelefoon en ben je mobiel bereikbaar op jouw zakelijke telefoonnummer.

Met Dean Remote kun je via jouw smartphone de functies van jouw kantoortelefoon bedienen. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

 

dean-remote-klein

 

Dean Remote »

 

Gebruiksvriendelijke online beheeromgeving