Dean Onepro - ALL
dean onepro • cloud telefonie • dean one

Dean Onepro


Dean Onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Dean Onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Jouw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van Dean One, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Bestel jouw nieuwe cloudcentrale in 4 stappen én je hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale! Met behulp van slechts één A4’tje maken Dean business partners de gehele cloudcentrale samen met jou inzichtelijk, waardoor de offerte voor een Hosted IP-centrale inclusief toestellen, fax, fax2email, thuiswerkplekken, Smartphone extensie en dean mobile binnen een paar minuten is gemaakt.

De voordelen

Zeer uitgebreide zakelijke cloudtelefonie-oplossing voor 5 – 200 medewerkers
centrale HD Voice gesprekskwaliteit.
Forse besparing van 20% tot 92% op gesprekstarieven.
Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per medewerker
Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand.
Gebruiksvriendelijk beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren
Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.
Voor een vast bedrag per maand, volledige integratie van dean mobile in jouw telefonie omgeving.
Beheer jouw vaste telefoon vanaf jouw smartphone met de dean remote app.

Vast-mobiel integratie

Dean Mobile biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de volledige integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om jouw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een dean cloud telefoniecentrale.

Dean Mobile »

Dean Remote

Neem jouw kantoortelefoon mee op jouw smartphone. Met Dean Remote heb je altijd en overal toegang tot jouw kantoortelefoon en ben je mobiel bereikbaar op jouw zakelijke telefoonnummer.

Met Dean Remote kun je via jouw smartphone de functies van jouw kantoortelefoon bedienen. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

dean-remote-klein

Dean Remote »

Dean Onepro beheer tool

Volledige controle over jouw centrale

Met de Dean Onepro beheer tool heb je direct toegang tot gebruikers- en bereikbaarheidsstatistieken en kun je direct de meest voorkomende aanpassingen in jouw centrale doorvoeren. Zo kun je snel en gemakkelijk groepen, telefoonboeken, doorschakelschema’s, gebruikersnamen, IVR’s en wachtrijen aanmaken of wijzigen.Dean Onepro beheer tool »