Dean Integrator - ALL
Dean Integrator • Dean One

Dean Integrator


Met de Dean Integrator bundel jij de krachten van jouw CRM- en e-mailprogramma met Dean Cloud Telefonie. Zo bespaar je tijd en kun je nog efficiënter samenwerken met jouw collega’s.

Uitgebreide contactmogelijkheden

Dean Integrator biedt een breed scala aan belfunctionaliteiten. Zo kun je bellen vanuit jouw contactenlijst, belgeschiedenis en klembord, maar ook vanuit contactgegevens op websites.

Integrator-klembord-bellen-(3)

Inzicht in beschikbaarheid en bereikbaarheid

Om jouw communicatie zo efficiënt mogelijk te maken, kun je in de Dean Integrator heel eenvoudig zien wie er binnen jouw organisatie bereikbaar is. Dean Integrator geeft, op basis van agenda-afspraken, aan of collega’s beschikbaar zijn. Daarnaast is ook de telefonische bereikbaarheid van jouw collega’s inzichtelijk. In Dean Integrator kun je tevens de belgeschiedenis inzien waardoor je geen oproep meer ongemerkt zult missen.

Integrator-beschikbaarheid-(1)

Integratie met mail- en CRM-programma’s

Je kunt integrator integreren met diverse mail- en CRM-programma’s, zoals Microsoft Outlook en Salesforce, maar ook met door jouzelf ontwikkelde applicaties. De integratie houdt in dat je vanuit integrator toegang heeft tot de contactpersonen in deze programma’s. Tijdens gesprekken koppelt integrator het telefoonnummer aan jouw contactpersonen. Deze contactpersonen zijn ook bereikbaar als je deze handmatig opzoekt in de Dean Integrator.

Integrator express of Integrator CRM

Er zijn twee licenties: Dean Integrator express en Dean Integrator CRM. Beide licenties beschikken over dezelfde bereikbaarheidsmogelijkheden.

Integrator Beschikbaar bij… Integratie mogelijkheden
Dean Integrator express Compleet, Horizon en Dean BusinessPro E-mailprogramma’s: Outlook, Lotus Notes en Google Contacts
Dean Integrator CRM Horizon en Dean Businesspro Met tientallen CRM-pakketten, zoals: AFAS, ACT!, Maximizer, Microsoft Access, Microsoft Dynamics CRM, NetSuite, Sage CRM/MME, Sage 50 Accounts, SalesForce, Sugar CRM, SuperOffice, ODBC en Exact globeMail

Heb je een ander CRM-pakket? Via onderstaande link kun je aan de rechterzijde jouw CRM-pakket opzoeken. Staat jouw CRM-pakket hier niet tussen? Met een maatwerkoplossing kunnen wij de integratie alsnog verzorgen.

Integratie mogelijkheden »

Om gebruik te kunnen maken van de Dean Integrator, met een telefoonnummer naar keuze, is Dean Cloud Telefonie noodzakelijk. Je kunt de Dean Integrator gebruiken in combinatie met Horizon, Compleet en Dean BusinessPro. Neem voor vragen en meer informatie over de Dean Integrator contact op met jouw Dean One telecom-/IT-partner.

20150225-dean-integrator-mock-up