dean cloud telefonie - ALL
dean one • dean cloud telefonie

dean cloud telefonie


De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. dean cloud telefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). U hoeft bij dean one niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert u alleen maar een enorme besparing op! dean one regelt verder alles, van administratie tot installatie. U bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Compleet

ZZP
1-20

Compleet is dé zakelijke telefonieoplossing voor eigenwijze ondernemers. Je beschikt over alle mogelijkheden om optimaal bereikbaar te zijn, zowel vast als mobiel. Met gratis apps, een persoonlijke online klantomgeving én een Service Partner in de buurt kun je alles naar wens inrichten. En dat natuurlijk op basis van flexibele voorwaarden!

Lees verder »

 

dean onepro

MKB
5-200

dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Lees verder »

 

dean businesspro

Corporate
100-2000

dean businesspro is dé corporate telefonieoplossing. U hoeft bij dean businesspro niet te investeren in een eigen telefooncentrale, wat een enorme besparing oplevert! De telefooncentrale van dean businesspro biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw telefonieomgeving optimaal af te stemmen op uw bereikbaarheidswensen. Perfect als uw bedrijf meer dan 200 medewerkers bevat of wanneer u complexe en uitgebreide wensen op het gebied van telecomfunctionaliteiten heeft.

Lees verder »