Dean Cloudtelefonie - ALL
dean one • dean cloud telefonie

Dean Cloudtelefonie


De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. Dean Cloudtelefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). Je hoeft bij Dean One niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert jou alleen maar een enorme besparing op! Dean One regelt verder alles, van administratie tot installatie. Je bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Horizon

MKB
1-200

Met Horizon maak je gebruik van een innovatieve telefooncentrale in de cloud. Als bedrijf bespaar je zo kosten doordat je geen eigen telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Maar net zo belangrijk is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het beheer. De telefooncentrale wordt namelijk door Dean One beheerd in goed beveiligde datacenters in Nederland. En omdat we gebruik maken van het krachtige BroadSoft platform weet je zeker dat je kiest voor een stabiele en betrouwbare oplossing.

Lees verder »

Dean Businesspro

Corporate
100-2000

Dean Businesspro is dé corporate telefonieoplossing. Je hoeft bij Dean Businesspro niet te investeren in een eigen telefooncentrale, wat een enorme besparing oplevert! De telefooncentrale van Dean Businesspro biedt je uitgebreide mogelijkheden om jouw telefonieomgeving optimaal af te stemmen op jouw bereikbaarheidswensen. Perfect als jouw bedrijf meer dan 200 medewerkers bevat of wanneer je complexe en uitgebreide wensen op het gebied van telecomfunctionaliteiten hebt.

Lees verder »