dean one’s unieke verkoopportal DPS fors uitgebreid en multidevice! - ALL
dean one • unieke verkoopportal DPS fors uitgebreid en multidevice!

dean one’s unieke verkoopportal DPS fors uitgebreid en multidevice!


Met DPS lanceerde de zakelijke provider voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet twee jaar geleden als allereerste een geheel nieuwe manier van offreren en verkopen aan bedrijven, voor de telecom- en ICT-partner. Hoewel de verkoopportal nog steeds opmerkelijk uniek is, zet dean one alweer een flinke stap vooruit, want DPS is verder uitgebreid en nu ook multidevice beschikbaar. Naast de app op de iPad is DPS nu dus ook beschikbaar op alle desktops, laptops, tablets en zelfs op alle smartphones, ongeacht het besturingssysteem.

DPS maakt het voor partners nu nog eenvoudiger om diensten als cloud telefonie, mobiele telefonie en vaste telefonie (CPS/WLR) aan eindklanten te offreren en te verkopen. Verkoopadviseurs van Business Partners die met DPS werken zien het aantal offertes- en opdrachtbevestigingen sterk toenemen. Dit komt vooral door het opmerkelijke bedieningsgemak en de overzichtelijkheid van de verkoopportal, waardoor verkopers (desgewenst samen met de klant) in slechts een paar minuten offertes en opdrachtbevestigingen automatisch kunnen uitsturen aan zakelijke eindklanten, eventueel zelfs met eigen logo. Opdrachten zijn dan tevens direct verwerkt.

Robert de Jager, sales directeur van dean one: “Vanwege het succes besloten wij opnieuw fors te investeren in deze verkoopportal. Business Partners die met DPS werken, zien hun verkoopteam stukken efficiënter werken en hun verkopen stijgen. Vanaf nu kunnen Business Partner DPS – naast de iPad – ook gebruiken op al hun desktops, laptops, tablets en zelfs mobiele telefoons.”

DPS
DPS maakt het voor de verkoopmedewerker en zijn klanten opmerkelijk eenvoudig om tot een juiste keuze te komen, als het gaat om zakelijke vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. DPS is een unieke verkooptool waarmee Business Partners hun gehele offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen en verbazingwekkend efficiënter maken. Business Partners van dean one kunnen inloggen op dps.deanone.nl. Zo kunnen Business Partners van dean one met slechts enkele kliks diensten als dean cloud telefonie, dean mobile, dean isdn etc. offreren en verkopen. Tijdens het verkoopproces kan de verkoopmedewerker de klant direct, waar de klant bij zit, met één druk op de knop een offerte of orderbevestiging mailen inclusief zijn dealerlogo. De verkoopmedewerker hoeft, later op kantoor of thuis, niet meer separaat offers of orderbevestigingen uit te werken en versturen. Hij kan meteen door naar de volgende klant en zijn “huiswerk” is gedaan.

dps