dean onepro opnieuw onderscheiden met MKB Proof Award - ALL
dean onepro opnieuw onderscheiden met MKB Proof Award • dean one

dean onepro opnieuw onderscheiden met MKB Proof Award


Begin augustus is dean onepro door het IT-Magazine WINMAG Pro opnieuw onderscheiden met een MKB Proof Award, nadat zij de dienst dean onepro uitvoerig hebben getest. De conclusie van WINMAG Pro?

“dean onepro is typisch een communicatieoplossing die past in het huidige tijdsgewricht. We zijn tegenwoordig veel onderweg en doen steeds meer zaken op en via onze smartphones. Ook zijn we er getuige van dat de grens tussen thuis en werk steeds meer vervaagt. Herken je als ondernemer deze situatie? Dan past dean onepro gegarandeerd bij jou!”

De volledige review kunt u hier teruglezen.

klik hier voor de review »
 

MKB Proof Awards door WINMAG Pro

WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en –oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. Producten en diensten die zijn onderscheiden met een MKB Proof Award zijn volgend WINMAG Pro veilige en/of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. De awards worden toegekend aan producten en diensten die niet mogen ontbreken in een moderne mkb-werkomgeving. Bovendien zijn dit producten en diensten waarvan de lezers in verschillende onderzoeken hebben aangeven dat deze relevant zijn voor hun onderneming.

 

cloud-telefonie-made-easy

 

meet dean onepro


dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

dean-onepro-hardware
meer informatie »