dean onepro onderscheiden met MKB Best Choice Award 2017 en editor’s choice award - ALL
dean onepro onderscheiden met MKB Best Choice Award 2017 en editor's choice award • dean one

dean onepro onderscheiden met MKB Best Choice Award 2017 en editor’s choice award


In december is dean onepro door het IT Magazine WINMAG Pro voor het tweede jaar op rij onderscheiden met een MKB Best Choice Award en onlangs beoordeelde de redactie van WINMAG Pro dean onepro ook nog met een Editor’s Choice Award met als eindcijfer 9,1. De conclusie van WINMAG Pro?

Wat communicatieoplossingen betreft heb je als organisatie volop keuze. Een goede oplossing voor het MKB was er echter nog niet. dean one vult dit gat op met dean onepro.

dean one heeft er alles aan gedaan om het de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Naast de afname van een cloud hosted PBX, kies je in enkele stappen een passende oplossing op maat uit die past binnen jouw organisatie.

dean one behoedt je voor ingewikkelde installaties door het aanbieden van zero touch provisioning, wat de installatie en integratie met je infrastructuur praktisch volledig automatiseert. Gebruik je een ondersteunend toestel van Yealink of Polycom, dan is het letterlijk plug and play en hoef je enkel in de dean onepro beheer tool aan te geven welk toestel je wilt aansluiten.

dean onepro is een oplossing die duidelijk gericht is op hoe we tegenwoordig werken. Dat uit zich in vast-mobielintegratie, maar ook in het beheren van de functionaliteiten. Dit kan via de dean onepro beheer tool, maar ook via een app, Dean Remote. Deze app geeft je de mogelijkheid je persoonlijke instellingen naar wens te configureren.

Handig als je onderweg bent en gewoon bereikbaar wilt zijn. Je schakelt gesprekken direct door naar je smartphone. Andersom is het mogelijk met de functie kantoor op afstand. Dit is best een indrukwekkende feature, ondanks dat de opzet simpel is.

Met deze functie stel je elk toestel in als jouw (tijdelijke) werktoestel. Denk aan je smartphone bijvoorbeeld, of een toestel in een hotelkamer. Bel je vervolgens iemand, dan ziet de ontvanger gewoon het nummer van jouw organisatie in plaats van het nummer waarmee je eigenlijk belt. Een dergelijke routering ziet er professioneel uit en bespaart je tevens kosten aangezien je gewoon via je dean one-account belt.”

De volledige review kunt u hier teruglezen.

klik hier voor de review »

Conclusie

Met de communicatieoplossing die dean one biedt, haal je in feite een volledige oplossing in huis waarmee communiceren niet alleen prettig is dankzij HD-voice-ondersteuning – wat de kwaliteit van gesprekken optimaliseert – maar ook dankzij de vele functionaliteiten die je geboden worden. De eindgebruiker staat centraal, wat zich uit in de gemakkelijke installatie en het prettige beheer van de functionaliteiten. dean one richt zich op de ondernemer van nu die volledige bereikbaarheid verwacht, gepresenteerd in de vorm van overzichtelijke abonnementen met veel functionaliteiten. En daar slagen ze helemaal in.

 
dean onepro
Redactie WINMAG Pro
9,1 uit 10

WINMAG Pro en de MKB Best Choice Awards

WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en –oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. Producten en diensten die zijn onderscheiden met een MKB Proof Award zijn volgend WINMAG Pro veilige en/of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. De awards worden toegekend aan producten en diensten die niet mogen ontbreken in een moderne mkb-werkomgeving. Bovendien zijn dit producten en diensten waarvan de lezers in verschillende onderzoeken hebben aangeven dat deze relevant zijn voor hun onderneming.

meet dean onepro


dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd datacenter staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

dean-onepro-hardware

klik hier voor meer informatie over dean onepro »