dean onepro is mkb best choice 2018 UC - ALL
dean onepro is mkb best choice 2018 UC • dean one

dean onepro is mkb best choice 2018 UC


dean onepro is door het IT-Magazine WINMAG Pro benoemd tot MKB best choice 2018 in de categorie UC! WINMAG Pro onderzocht hiervoor dean onepro uitvoerig. Eerder werd dean onepro ook al “MKB APPROVED” door WINMAG Pro! Benieuwd naar hun mening?

“Wie dean onepro kiest, die kiest voor gemak. Zo eenvoudig is het. Je neemt als ondernemer een VoIP-centrale af. Daarna is het een kwestie van een abonnement kiezen dat bij jouw organisatie past. Dankzij dean’s Hardware Service Plus hoef je niet te investeren in nieuwe toestellen en dean onepro wordt vervolgens volledig geïnstalleerd opgeleverd met A-merk telefoons en randapparatuur.”

Lees hier de volledige review.

klik hier voor de review »
 

MKB Proof Awards door WINMAG Pro

WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en –oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. Producten en diensten die zijn onderscheiden met een MKB Proof Award zijn volgend WINMAG Pro veilige en/of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. De awards worden toegekend aan producten en diensten die niet mogen ontbreken in een moderne mkb-werkomgeving. Bovendien zijn dit producten en diensten waarvan de lezers in verschillende onderzoeken hebben aangeven dat deze relevant zijn voor hun onderneming.

 

 

meet dean onepro


dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

dean-onepro-hardware
meer informatie »