The Dean • juli 2020 - ALL
The Dean • juli 2020 • Dean One

The Dean • juli 2020


In 2020 rijst de adoptie van onze diensten in de zakelijke markt de pan uit. Toekomstgerichte bedrijven investeren massaal in nieuwe technologie die communicatie en slim (samen)werken mogelijk maakt. Samen met onze partners helpen we klanten om hun zakelijke ambities waar te maken.

Als onderdeel van de Britse en beursgenoteerde telecom- en internetprovider Gamma Telecommunications hebben we enorme slagen gemaakt in het ontwikkelen van ons aanbod en onze dienstverlening. Hierdoor zijn we nog beter in staat om het succes van onze partners te vergroten.

Zo zetten we een spetterend succes neer met onze mobiele proposities, waaronder T-Mobile @Work waarmee je Unlimited onderneemt. Mobiel bellen, mailen en internetten op je smartphone zonder beperkingen én zonder zorgen.

Einde maart lanceerden we onze zakelijke alles-in-1-oplossing voor telefonie “Horizon” tegen een scherpe prijs. Met de bewezen techniek van BroadSoft spelen we in 2020 in op uiteenlopende communicatiebehoeften bij bedrijven en type gebruikers. Hiermee legden we een belangrijke fundering voor onze verdere groei in clouddiensten. Dean One wil namelijk met en door haar partners gezien worden als de geprefereerde Unified Communications (UC) provider in de Nederlandse markt.

Daarom gaan we dit jaar de markt verrassen met UC-diensten die volledig integreren met bestaande vaste en mobiele communicatieoplossingen. Op die manier stellen we klanten in staat om nog effectiever te werken, afhankelijk van het gebruiksmoment en het type toestel (mobiele telefoon, tablet of laptop) dat daar op dat moment het best bij past. En kom je er even niet uit? Ons team helpt je graag verder! Dean One is er voor jou!

Pieter Verbrugghe
Marketing & Sales Directeur

Wil je The Dean ook ontvangen?


Wil je The Dean ook ontvangen als hij uitkomt? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Wil je de huidige editie graag nog ontvangen? Mail dan naar marketing@deanone.nl.