the dean - ALL
dean one • the dean

the dean 

dag ISDN, hallo VoIP!

Wij zijn er allemaal druk mee; de uitfasering van ISDN in september 2019. Alles gaat over op digitale telefonie, IP-telefonie, cloudtelefonie of VoIP: allemaal verschillende namen voor ongeveer hetzelfde type dienst. Voor alle klanten die nog over moeten naar VoIP: bij dean one hebben wij weer een ‘bestseller’ weten te creëren met de introductie van dean cloud package. Nog meer goed nieuws: onze clouddienst dean onepro is ook dit jaar weer onderscheiden met een MKB Best Choice Award 2017 en Editor’s Choice Award. Hierover lees je meer op pagina 4.

Het succes van dean one zit vooral in de manier waarop dean one samenwerkt met haar meer dan 650 Partners. dean one heeft een passie voor het partnerkanaal en mede daarom organiseerde dean one afgelopen periode verschillende exclusieve events voor haar Business Partners. Op pagina 12 lees je meer over het muzikale event in de A’DAM Toren: the big music tower behind Amsterdam’s Central station. Maar ook met de ‘taste dean’ tour, waarbij de dean Partner Managers homemade happiness van Koekela bezorgden bij Partners, wilden wij onze Partners, welverdiend, extra in het zonnetje zetten.

De dean business lounge is afgelopen periode druk bezocht. Zo vonden er verschillende commerciële en technische producttrainingen plaats én organiseerden wij een LinkedIn marketingtraining, waarbij Neal van den Kamer – van LinkedIn – zelfs overvloog vanuit Dublin om ons alle ins- en outs te vertellen. Je leest het allemaal in the dean! Wist je trouwens, dat ook jij de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van de business lounge voor bijvoorbeeld het geven van een training of het ontvangen van klanten? Je leest het op pagina 38.

Op het gebied van marketing en communicatie is er ook veel gebeurd. Zo hebben wij een nieuwe website werkenbij.deanone.nl, waarop de openstaande vacatures staan. Ook is de placemat volledig vernieuwd (deze kan je vinden in de dean knowledgebase) en wij maakten de officiële eerste ‘dean’s paper’ voor eindklanten!

Redenen genoeg dus om weer eens een kop koffie te drinken in onze business lounge en bij te praten met één van onze Partner Managers!

Het dean team

 

wil je the dean ook ontvangen?


Wil je the dean ook ontvangen als hij uitkomt? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

* Verplichte velden

Aanmeldformulier

 

Vorige editie – the dean


the-dean-2017-02