The Dean • juli 2019 - ALL
The Dean • juli 2019 • dean one

The Dean • juli 2019


Volop in beweging!

Er is veel gebeurd sinds de laatste editie van The Dean. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: DX Groep BV, de holdingmaatschappij waaronder Dean One valt, is overgenomen door de Britse beursgenoteerde telecom en internet provider Gamma Communications. Een mooie, nieuwe fase voor Dean One na de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben laten zien. En goed nieuws voor onze partners en klanten. Lees meer op pagina 4 en 9. Verder zijn wij ook nog eens verhuisd naar een groter en mooier pand in Amstelveen. Kom je snel een kop koffie drinken?

Ook de uitfasering van ISDN is natuurlijk nog steeds een hot item. In september gaat alles over op digitale telefonie, IP-telefonie, cloud telefonie of VoIP: allemaal verschillende namen voor ongeveer hetzelfde type dienst. Binnen Dean One hebben wij een bestseller weten te creëren met Dean Cloud package, die onlangs opnieuw is onderscheiden met een ‘MKB Best Choice Award’ en eerder al met een ‘MKB Proof Award’. Je leest het allemaal in Dean One’s Paper op pagina 6.

Voor onze business partners lanceerden we ook nog een enorme game changer met Mobile Wholesale. Hiermee krijgen partners unieke toegang tot het @Work-portfolio van T-Mobile. Wil je meer weten over Mobile Wholesale? Lees dan verder op pagina 12.

En als laatste: Dean One groeit hard. De afgelopen tijd is ons Dean team al flink uitgebreid met onder andere Jacintha Verdegaal (Manager Marketing & Communicatie), Mano Joren (Senior Partner Manager), Brenda Stuurman (Financieel Manager) en Ruben Marrenga (Medewerker Service Delivery), en wij zijn ook op zoek naar nieuwe collega’s. Kortom, become our number one en kijk op werkenbij.deanone.nl voor alle openstaande vacatures!

Het Dean Team

Wil je The Dean ook ontvangen?


Wil je The Dean ook ontvangen als hij uitkomt? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Wil je de huidige editie graag nog ontvangen? Mail dan naar marketing@deanone.nl.

Vorige editie – The Dean