the dean - ALL
dean one • the dean

the dean


Let’s GO!

Afgelopen jaar is er veel gebeurd bij dean one: zo zijn wij onder andere verhuisd naar de ‘Rock Building’ aan de A9 in Amstelveen, lanceerden wij GO! voor ‘the next generation partnership’ én lanceerden wij de cloud telefoniedienst dean onepro speciaal voor het MKB. dean onepro is door WINMAG Pro onderscheiden met zowel een MKB Proof Award, als de MKB Best Choice Award. Hierover leest u meer op pagina 4. Maar, niet alleen daar zat het succes vorig jaar. Het succes zit vooral in de manier waarop dean one samenwerkt met haar Partners. dean one heeft een passie voor het partnerkanaal, concurreert niet met zuster- of moedermerken en heeft de volledige focus op eenvoud en gemak voor zowel haar Partners als klanten.

Afgelopen jaar is er opnieuw fors geïnvesteerd in onze verkoopportal DPS (dean partner store). Zo is DPS uitgebreid en multidevice beschikbaar gemaakt. Naast de app op de iPad is DPS nu ook beschikbaar op desktops, laptops, tablets en zelfs op alle smartphones, ongeacht het besturingssysteem. Benieuwd wat DPS voor u kan betekenen? U leest het op pagina 30.

Op het gebied van events en trainingen is er ook niet stil gezeten. Zo was dé netwerkborrel bij dean one tijdens de ICT Winterfair een groot succes, staat de volgende borrel bij dean one tijdens ICTVakdag alweer in de agenda en leest u meer over digital marketing. Uiteraard staat er weer genoeg op de planning: van het spaarprogramma tot aan Expeditie ICT. Van ICTVakdag tot aan verder verbeterde diensten en van commerciële en technische producttrainingen tot aan GO!. U leest het allemaal in the dean.

Kortom, genoeg redenen om weer eens een kop koffie te drinken in onze business lounge en bij te praten met één van onze Partner Managers!

Het dean team

 

wilt u the dean ook ontvangen?


Wilt u the dean ook ontvangen als hij uitkomt? Meld u dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

* Verplichte velden

Aanmeldformulier

 

Vorige editie – the dean


the-dean-2016-10