dean one verwelkomt Patrick Jansen als Partner Manager - ALL
dean one verwelkomt Patrick Jansen als Partner Manager • dean one

dean one verwelkomt Patrick Jansen als Partner Manager


dean one, de telecom en internet provider voor de zakelijke markt, breidt haar sales team opnieuw verder uit. Sinds deze maand is Patrick Jansen aangesteld als Partner Manger voor de regio Oost-Nederland. Patrick heeft ruime ervaring opgedaan in de telecomsector bij onder meer KPN en Rocom Telecommunicatie en hij heeft gewerkt als Partner Manager bij Telfort Zakelijk. Patrick is dus zeer goed bekend met telefonie en internet voor de zakelijke markt en kent de wensen van het resellerkanaal als geen ander.

“Ik vind het erg leuk dat ik als Partner Manager aan de slag mag bij dean one. Door de enorme groei van dean one en de overgang van ISDN naar VoIP, hoef ik mij niet te vervelen en begin ik aan een mooie uitdaging. Met mijn aanstelling kan dean one haar meer dan 650 Partners nog beter van dienst zijn; aan mij gaat het niet liggen. Het is mooi om te zien dat dean veel aandacht besteedt aan de relatie met haar Partners. Zo concurreert dean one bijvoorbeeld niet tegen haar Partners, ook niet met zuster- of moedermerken. Die transparantie vind ik belangrijk. Ik kijk ernaar uit om mee te werken aan de groei en het succes van, wat mij betreft, een belangrijke speler binnen de zakelijke telecom- en internetbranche.”, aldus Patrick Jansen.

Robert de Jager, Directeur Sales van dean one: “Bij dean one vinden wij het belangrijk om altijd op volle sterkte te zijn. Wij hebben bijna 80 medewerkers, maar door onze groei konden wij een nieuwe Partner Manager goed gebruiken. Iemand als Patrick is natuurlijk geweldig, hij kent de markt en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is hij enthousiast en deelt samen met dean one écht de passie voor het partnerkanaal. Ik ben erg blij met Patrick als aanvulling van ons team!”

Patrick-Jansen
Patrick Jansen