dean one bij het TBM Hosted Voice Debat 2018 - ALL
dean one bij het TBM Hosted Voice Debat 2018 • dean one

dean one bij het TBM Hosted Voice Debat 2018


TBM organiseert ieder jaar Het Grote Hosted Voice Debat met topaanbieders uit de telecomsector. Tijdens het debat werd er gediscussieerd over de ontwikkelingen in de branche. Bij het debat was ook Robert de Jager, Sales Directeur van dean one, aanwezig. Hij ging het gesprek aan met andere toonaangevende spelers in de Nederlandse telecommunicatiewereld over relevantie, innovatie, de toekomst en de samenwerking met het partnerkanaal.

Tijdens het debat kwam als onderwerp de samenwerking met Partners aan bod. Een onderwerp dat bij alle toonaangevende spelers een belangrijke rol speelt. Robert lichtte de samenwerking van dean one en haar Partners als volgt toe: “In de samenwerking met onze Partners hebben wij geen entry fee, maar een beloningssysteem. Na een bepaalde tijd moet er een bepaalde omzet op de teller staan, anders is het niet meer interessant om met ons zaken te doen. We gaan vaak mee naar eindklanten. Hoeven niet per se grote klanten te zijn. Dat kan ook zijn om de klant vertrouwd te maken met onze dienstverlening. We merken dat die bedrijven het vaak prettig vinden dat de provider zelf aan tafel zit.”

Uiteraard was TBM ook nieuwsgierig naar waar dean one zelf mee bezig is. Robert lichtte dit graag toe: “Wij werken aan een compleet nieuwe portal. We hebben verschillende diensten, maar het wordt straks één geïntegreerde dienst. We maken het onszelf maar vooral de Partner nog makkelijker.”

Een uitgebreid verslag van Het Grote Hosted Voice Debat vindt u terug in de TBM nummer 7. Klik hier om het verslag online te lezen.

klik hier om het verslag te lezen »