dean one sponsor van Techionista Awards - ALL
nieuwsbericht: dean one sponsor van Techionista Awards

dean one sponsor van Techionista Awards


Op 18 januari 2018 worden voor het allereerst de Techionista Awards in Amsterdam uitgereikt door Techionista. Vorige week is de shortlist, bestaande uit 63 talentvolle, inspirerende, baanbrekende en ondernemende Techionista’s, in maar liefst vier categorieën bekend gemaakt:

1. Tech Talent
2. Tech Inspirator
3. Tech Entrepreneur
4. Tech Leader

In elk van deze categorieën zal straks één vrouw de Techionista Award in de wacht slepen.

Techionista Awards

Als sponsor draagt dean one samen met Facebook, Google, Microsoft en SAS Techionista’s missie een warm hart toe en streven wij gezamenlijk naar meer vrouwen in de wereld van ICT en technologie. Frank Caris, CCO bij dean one: “Ook in de Telecom- en ICT-branche zie je dat de verhouding tussen mannen en vrouwen nu nog vrij scheef is. Wij vinden het binnen dean one belangrijk dat deze verhouding in balans is en daarom sluit de missie van Techionista ook goed bij ons aan. Wij steunen graag een initiatief, waarbij vrouwelijke rolmodellen andere vrouwen kunnen inspireren om ook de ICT-branche in te gaan.”

klik hier voor meer informatie over de Techionista Awards »

 

over Techionista

Techionista staat voor de empowerment van vrouwen via technologie. Daartoe organiseert Techionista onder meer lezingen, events, workshops, opleidings- en omscholingstrajecten, én bemiddelt vrouwen naar een baan binnen de wereld van technologie.

klik hier voor meer informatie over de Techionista Awards »

 

Techionista Awards


Wat: Techionista Awards
Wanneer: 18 januari 2018
Waar: Amsterdam