dean one hoofdsponsor van de telecom inspirience awards 2017 - ALL
dean one hoofdsponsor van de telecom inspirience awards 2017 • dean one

dean one hoofdsponsor van de telecom inspirience awards 2017


Op 15 november 2017 worden voor het vijfde jaar op rijde de Telecom Inspirience Awards tijdens het galadiner in het Zalmhuis in Rotterdam uitgereikt door TBM. De Telecom Inspirience Awards hebben als doel om de innovatieve praktijkcases een podium te geven ter inspiratie voor de complete branche.

dean one vindt het belangrijk dat het telecom- en ICT-kanaal wordt geïnspireerd én wordt beloond voor innovatieve en onderscheidende klantcases. Behalve dat wij onze Business Partners stimuleren om hun cases in te dienen, zijn wij ook dit jaar weer hoofdpartner van de Telecom Inspirience Awards.

afbeelding

Business Partners kunnen zich tot uiterlijk 25 september 2017 gratis aanmelden in de volgende categorieën:

Best UC Project

Het beste zakelijke project met een Unified Communications-totaaloplossing.

Best Mobile Project

Innovatieve projecten waar een oplossing voor mobiele spraak, data, hardware, Mobile Device Management, Expense Management, Vast Mobiel Integratie, of een combinatie is geleverd.

Best Cloud Communications Project

Praktijkcases met Cloud Telefonie/Cloud Communicatie, eventueel gecombineerd met andere Cloud-diensten strijden om een award in deze categorie.

Marketing Award

Marketing is een erg belangrijke, maar in ICT-land nog vaak verwaarloosde discipline. Om het kanaal te inspireren roept TBM resellers die slimme en ludieke marketingacties hebben uitgevoerd op om deze in te dienen voor deze award-categorie.

Best Healthcare Project

De mooiste zorgprojecten worden in deze categorie beoordeeld. Welke reseller of system integrator heeft met een project de meeste toegevoegde waarde geleverd?

Best IoT Project

Internet of Things is een gigantische groeimarkt. In deze categorie worden de slimste IoT-projecten beoordeeld.

Best Contact Center Award

Contact Center vormt de voorhoede van de communicatie-industrie. Alle facetten van telecom en ICT komen er in samen: realtime communicatie, applicatie-integratie, omni-channel communicatie.

Vertical Award

Welke business partner heeft zich het beste in een klantsegment gespecialiseerd en is daar succesvol in? Deze partijen kunnen zich aanmelden voor deze categorie.

Best Video Communications Project

Een nieuwe, interessante categorie. Welke business partner heeft het mooiste totaal project geleverd rondom Video Communicatie.

meld u gratis aan en maak kans op een telecom inspirience award »

 

Business Partners die genomineerd zijn voor een of meer awards, mogen gratis aanwezig zijn tijdens de Award-avond en het galadiner. Daarnaast levert een nominatie en/of het winnen van een award ook heel veel positieve exposure op. Bent u niet genomineerd, maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij dit feest? Reserveer dan hier uw ticket à €345,- voor het galadiner.

Telecom Inspirience Awards (TBM)


Wat: Telecom Inspirience Awards uitreiking (uitsluitend voor genodigden)
Wanneer: 15 november 2017
Waar: Het Zalmhuis, Schaardijk 434, 3065 AM Rotterdam
Dresscode: Black Tie