Dean Connect rolt de Dean Partner Store uit over dealers - ALL
dean one • Dean Connect rolt de Dean Partner Store uit over dealers

Dean Connect rolt de Dean Partner Store uit over dealers


Dean Connect rolt vanaf vandaag de Dean Partner Store (DPS) uit over haar Telecom en IT resellers. Als allereerste Telecom provider in Nederland brengt Dean Connect een unieke verkooptool, waarmee Dean Partners hun gehele offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen en verbazingwekkend efficiënter maken. Zelfs voor het offreren en verkopen van Hosted Telefonie is vanaf nu alleen nog maar een iPad nodig.

DPS

 

De DPS maakt het voor de verkoopmedewerker en zijn klanten opmerkelijk eenvoudig om tot een juiste keuze te komen, als het gaat om vaste en mobiele telefonie diensten. De DPS is een unieke verkooptool, waarmee Partners hun gehele informatie, offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen en verbazingwekkend efficiënter maken, gewoon met een iPad. Zo kunnen Dean Partners met slechts enkele kliks telecomdiensten zoals Dean ISDN, Dean Mobile en zelfs Dean Hosted IP Telefonie offreren en verkopen. Tijdens het verkoopproces kan de verkoopmedewerker de klant direct (terwijl de klant erbij zit), met één druk op de knop, een offerte of orderbevestiging mailen. Zelfs met zijn dealerlogo op de offerte en orderbevestiging. De verkoopmedewerker hoeft, later op kantoor of thuis, niet meer separaat offertes of orderbevestigingen uit te werken en versturen. Hij kan dus meteen door naar de volgende klant en zijn “huiswerk” is gedaan. Dean Connect is naar eigen zeggen de allereerste telecom provider die deze unieke verkooptool op de markt brengt.

Robert de Jager, directeur van Dean Connect: “Er is enorm geïnvesteerd in deze unieke verkooptool en wij zijn erg trots op de Dean Partner Store. Met de Dean Partner Store wordt het voor Dean Partners nog eenvoudiger om de telecomdiensten van Dean Connect te verkopen. Resellers hebben dit nog niet eerder gezien en wij zijn de eerste die deze unieke verkooptool op de markt brengen. Partners die met de Dean Partner Store werken, zien hun verkopen gewoonweg stijgen.”

AppStore-badge

(De Dean Partner Store vereist een inlogcode)