Meer sales dankzij DPS - ALL
Meer sales dankzij de dean partner store (DPS) ● dean one

Meer sales dankzij DPS


Samen met de klant maakt u in 4 eenvoudige stappen de gehele cloudcentrale inzichtelijk. Met de dean partner store (DPS) van dean one kan de verkoper de offerte (of orderbevestiging) met één druk op de knop uitbrengen, zelfs waar de klant bij zit.

dean partner store

20160819-DPS-stap1-stap2

Stap 1

Kies samen met de klant een vast abonnement en een vast telefoontoestel. Geef aan of de klant onbeperkt wil bellen of per minuut wil afrekenen.

Stap 2

Kies eventueel uit mobiele abonnementen en geef het aantal mobiele gebruikers aan. Geef ook aan van welke modules de klant gebruik wenst te maken.

20160819-DPS-stap3-stap4

Stap 3

Vul samen met de klant de contactgegevens in.

Stap 4

Met één druk op de knop mailt u de klant nu direct een offerte of orderbevestiging, desgewenst voorzien van uw logo en contactinformatie.

Klaar!

Als de klant de offerte accepteert, hoeft hij dat alleen maar aan te klikken in de offerte. Zo eenvoudig kan het zijn. De installatie van dean onepro bij de klant is al net zo makkelijk. U kunt er voor kiezen om het zelf te doen als service partner of om het gewoon over te laten aan dean one als commerical partner.
 

dean partner store

De dean partner store is een verkooptool waarmee u uw gehele offerte- en verkoopproces sterk kan vereenvoudigen en verbazingwekkend efficiënter kunt maken. Danzkij de dps wordt het voor u nóg eenvoudiger om telecomdiensten als dean isdn, dean mobile en dean onepro etc. te offreren en te verkopen.

 

Heeft u nog geen inlogcode voor de dean partner store?
Neem contact op met uw Partner Manager of de afdeling Interal Sales:

Bel 088-5005010 of stuur een e-mail naar sales@deanone.nl voor meer informatie.

 

word nu ook business partner van dean one


Als Business Partner van dean one profiteert u van vele voordelen, zoals:

  • Een zeer interessant partnerprogramma met een toekomstvast commissiemodel;
  • Ongekende service voor u en uw klanten;
  • Grote besparingen voor uw klanten;
  • Een zeer sterk partnership;
  • De dean partner store (DPS), een unieke verkooptool waarmee partners van dean one hun gehele offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen;
  • orion, hét centrale platform voor partners van dean one, waarmee zij op verrassend eenvoudige wijze zelf diensten voor de klant kunnen bestellen en leveren;
  • U kunt sparen voor leuke acties, die u écht niet mag missen!

Direct Business Partner worden van dean one of wilt u informatie over een partnership met dean? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

* Verplichte velden