Dean Partner Store - ALL
dean one • dean partner store (DPS)

Dean Partner Store


dean partner store: unieke verkooptool

Met dean partner store (DPS) lanceerde dean one voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet twee jaar geleden als allereerste een geheel nieuwe manier van offreren en verkopen aan bedrijven, voor de telecom- en ICT-partner. Hoewel het verkoopportal nog steeds opmerkelijk uniek is, zet dean one alweer een flinke stap vooruit, want DPS is verder uitgebreid en nu ook multidevice beschikbaar. Naast de app op de iPad is DPS nu ook beschikbaar op alle desktops, laptops, tablets en zelfs op alle smartphones, ongeacht het besturingssysteem. Business Partners van dean one kunnen inloggen op dps.deanone.nl om gebruik te maken van DPS.

dps

 

meer sales dankzij dps »

 

DPS app voor iOS en Android

DPS is daarnaast ook als app te downloaden op de iPad, iPhone en Android-toestellen via de App Store of via de Google Play Store.
 
Klik hier voor de App Store voor iPad en iPhone.
Klik hier voor Google Play voor Android-tablets en -smartphones.

dps-app-samsung-iphone

 

Eenvoudiger en inzichtelijker

Met de DPS kan jij en kunnen jouw verkoopmedewerk(st)ers samen met de klant het gehele verkoopproces doorlopen. Doordat het nu eenvoudiger en stukken inzichtelijker is, kan je samen met de klant nu gemakkelijker dan ooit de juiste keuze maken. Met één druk op de knop kan je de klant aan het einde van het verkoopproces een offerte of een orderbevestiging mailen, voorzien van jouw eigen logo. Dit betekent dat jij en jouw verkoopmedewerk(st)er, later op kantoor of thuis, nooit meer separaat offertes of orderbevestigingen hoeft uit te werken en te versturen. Met de DPS gaat alles nu volledig automatisch, hierdoor bespaar je veel tijd en energie en creëer je aanzienlijk meer sales.
 

“Business Partners die met DPS werken, zien hun verkoopteam stukken efficiënter werken en hun verkopen stijgen.”


 
dean partners die al met DPS werken zijn verbaasd over de eenvoud ervan. Samen met de klant kunnen zij zo tot een juiste keuze komen als het gaat om telefoniediensten. Daarnaast levert het ook nog eens een enorme tijdsbesparing op. Wij zien dat de verkopen van Business Partners die met DPS werken stijgen.

AppStore-badge
 
google-play-store-button

(De dean partner store vereist een inlogcode)

 

lees meer over de DPS

 
 

Heb je nog geen inlogcode voor de dean partner store?
Neem contact op met jouw Partner Manager of de afdeling Internal Sales:

Bel 088-5005010 of stuur een e-mail naar sales@deanone.nl voor meer informatie.

 

word nu ook business partner van dean one


Als Business Partner van dean one profiteer je van vele voordelen, zoals:

  • Een zeer interessant partnerprogramma met een toekomstvast commissiemodel;
  • Ongekende service voor jou en jouw klanten;
  • Grote besparingen voor jouw klanten;
  • Een zeer sterk partnership;
  • De dean partner store (DPS), een unieke verkooptool waarmee partners van dean one hun gehele offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen;
  • orion, hét centrale platform voor partners van dean one, waarmee zij op verrassend eenvoudige wijze zelf diensten voor de klant kunnen bestellen en leveren;
  • Je kunt sparen voor leuke acties, die je écht niet mag missen!

Direct Business Partner worden van dean one of wil je informatie over een partnership met dean? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.