business partners - ALL
dean one • word ook business partnerWaarom cloud telefonie van dean one?


dean cloud telefonie

Cloud telefonie, Hosted Telefonie, IP Telefonie of Hosted VoIP, is definitief doorgebroken en MKB bedrijven stappen massaal over. Verschillende begrippen voor hetzelfde. Wij noemen het cloud telefonie, dean cloud telefonie. dean one biedt cloud telefonie voor ZZP, MKB en Corporate. Voor ieder van deze segmenten heeft dean een specifiek product.

Lees verder »

Meer sales dankzij DPS!


Eenvoudiger en inzichtelijker

Als allereerste telecom provider in Nederland brengt dean one een unieke verkooptool, waarmee dean partners hun gehele offerte- en verkoopproces sterk vereenvoudigen en verbazingwekkend efficiënter maken. Zelfs voor het offreren en verkopen van cloud telefonie is vanaf nu alleen nog maar een iPad nodig.

Lees verder »

orion


Een duidelijker beheer van jouw orders

Met orion kunnen business partners het dean productportfolio van haar klanten en prospects, beter beheren op één plek. Natuurlijk kunnen orders 24/7 online geplaatst worden en ook de voortgang van implementaties en porteringen kunnen te allen tijde bekeken worden.

Lees verder »

marketing support


Alles wat dean one doet is er op gericht om haar Business Partners te helpen.

dean one concurreert niet met haar partners, ook niet door middel van zuster- of moedermerken. Alles wat dean one doet is er dus op gericht om haar Business Partners te helpen. dean one begrijpt als geen ander hoe belangrijk het voor jou, als telecom, it en ict dealer, is om herkenbaar te zijn voor jouw klanten. Daarom biedt dean one jou onder andere de volgende marketing support.

Lees verder »